Tar hjälp från en coach

Hejsan hoppsan bloggen! Måndag är här och det är lite småsegt på jobbet måste jag ändå medge, vi har som vanligt en del att göra och huvudet hänger inte riktigt med. Någon dag i veckan ska det komma en coach för att prata med oss. Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om eller varför, men jag antar att det har något med utveckling att göra. Det har väl inte riktigt fungerat som det var tänkt att göra, så jag tror att det kan vara nyttigt med att ha en coach som kan hjälpa oss och skapa lite positiva vibbar. För mig har jag alltid kört lite av mitt egna race, jag har jobbat på väldigt självständigt och inte tänkt så mycket på det runt omkring. Men nu när jag är en av de mest erfarna här så känner jag av ett större ansvar och försöker ta hand mer om mina kollegor. Jag vet inte riktig vad man ska säga om situationen, det är en rejäl omställning och även fast jag själv kanske inte blir lika produktiv så blir verksamheten mer effektiv. Till en början så kände jag mig inte alls bekväm med att agera lite av en stöttepelare, jag trivdes med hur det var innan. Min förhoppning med att vi ska få en coach hit är att jag ska slippa hjälpa mina kollegor så mycket som jag gör. Dock ser jag till företagets bästa och om delar av personalen behöver mig för att hjälpa dem så ställer jag upp. Jag vet att den här situationen bara är tillfällig och att det handlar om att få medarbetarna känna sig bekväma. Vi får se om en coach kan göra några underverk, jag hoppas verkligen det. Nu ska jag faktiskt dra mig in mot Örebro och se om jag kan få i mig en bit mat.