Jag provade hästassisterad psykoterapi

God dagens, det gläder mig att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag kommer ni få läsa om något så intressant som hästassisterad psykoterapi i Arboga, jag provade det för första gången hos företaget Hjärtegården för några veckor sedan.

Det hela började med att jag sökte runt på internet om psykoterapi för att se utbudet och liknande, det var då jag hittade det här företaget och deras behandlingar tillsammans med hästar. Jag blev jätteintresserad direkt och kände att det var en sak jag ville testa, så snabbt och enkelt skickade jag en intresseanmälan för att boka en tid. Jag fick tillbaka ett mail med min inbokade tid, för varje dag som gick tills min tid blev jag bara mer och mer exalterad. Väl på min behandling av hästassisterad psykoterapi i Arboga fick jag uppleva något helt nytt, jag har aldrig varit med om något liknande. Det var otroligt häftigt och unikt hur hela behandlingen gick tillväga, att jag kunde känna ett så oerhört lugn bara tack vare en häst. Eftersom jag aldrig tidigare hört om den här typen av behandling visste jag inte vad jag skulle förvänta mig och hade därmed inte heller några speciella förväntningar, trots det blev jag ändå väldigt överraskad. Det var dessutom en riktigt häftig upplevelse att behandlingen just involverade hästar. Nu när jag berättat en del om behandlingen och kan även passa på att tipsa er läsare om att prova på hästassisterad psykoterapi i Arboga själva för att verkligen få uppleva det jag pratat om, ifall det är något som intresserar er såklart.