Hit vände jag mig för min dotters födelsedagstårta

Tjenare, hallå, hej! Du är varmt välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg, just det här inlägget ska handla om ett konditori i Munkfors med omnejd. Konditoriet heter Citykonditoriet i Sunne AB, jag kontaktade dem när jag skulle beställa en tårta till min dotters födelsedagskalas.

Min dotter fyllde för några veckor sedan 5 år, hur kan tiden gå så fort? Hur som helst skulle vi ha ett kalas för henne samma helg som hon fyllde år, det enda hon hade som krav var en speciell tårta och massa ballonger. Som mamma var det bara att följa det hon sagt, det var då jag kontaktade detta konditori nära Munkfors. Jag visste sedan tidigare att de tog emot specialbeställningar för tårtor och därför ringde jag upp dem för att framföra min dotters önskemål för tårtan. Hennes önskemål var inte för mycket för konditoriet, de tog med glädje på sig uppdraget. Jag skickade en del bilder till dem för att de skulle få information och inspiration av de specifika önskemålen. På förmiddagen samma dag som kalaset skulle äga rum åkte jag till Sunne för att hämta upp tårtan, jag fick då se det färdiga resultatet för första gången och det överträffade alla förväntningar jag hade. Min dotter blev lika glad och överaskad hon, hon älskade hur tårtan såg ut. Utöver att detta konditori nära Munkfors hade lyckats helt med tårtans utsida hade de även lyckats att överträffa alla förväntningar gällande insidan också, den var otroligt god. Våra smaklökar levde sitt bästa liv under vår fikastund, att vända sig till det här konditoriet var ett riktigt bra val som gjorde både mig och min dotter nöjd.