Här kan du få en fantastisk thaimassage

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen, idag kommer ni få ett inlägg med en rekommendation av företaget Minnys Thaimassage & Spa. Det är ett företag som jag brukar vända mig till när jag känner mig vara i behov av en thaimassage i Växjö.

Första gången jag provade en thaimassage var faktiskt när jag och min familj var på semester i Thailand. Jag hade hört mycket om hur bra massagen skulle vara där så jag och min dotter bestämde oss för att ge det ett försök när vi låg på stranden en dag. Under hela tiden jag fick min massage njöt jag otroligt mycket, det hade aldrig varit så skönt att få en massage. Vi fortsatte att få massage på stranden under hela semestern tills vi skulle åka hem, det var nästan lite ledsamt att åka hem då man visste att man inte skulle få ta del av den härliga massagen mer. När vi väl kom hem gav jag mig ut på en ”resa” för att hitta ett företag som kunde ge mig en lika bra thaimassage i Växjö med omnejd. Under den tiden hittade jag Minnys Thaimassage & Spa, företaget som verkligen kunde leva upp till mina förväntningar. När jag fick min första massage hos dem kunde jag knappt tro det, det var nästan som att man låg i Thailand igen. Det enda som saknades var stranden och havet, annars var det en otroligt bra massage jag fick. Jag fortsatte att gå till dem med jämna mellanrum, än idag går jag faktiskt till dem för att få en underbar thaimassage i Växjö. Jag är glad att jag inte gav upp hoppet om att få en lika bra massage här i Sverige, annars hade jag ju inte hittat det här fantastiska företaget.